Bu haber kez okundu.

Hırsızlık Firarisi Hükümlü Yakalandı
banner229

Siirt'te hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan hükümlü Doluharman köyünde yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göreSiirt İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığınca, Siirt İlamat ve İnfaz Bürosunun 21 Mart 2017 tarihli, 2019/1649 sayılı yakalama kararı ile “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan (5) yıl hapis cezası ile aranmakta olan (O.E) isimli şahıs yapılan çalışmalar sonucunda Siirt İli Merkez İlçe Doluharman köyünde yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Yakalanan (O.E) isimli şahıs,  çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış olup, Siirt E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.
Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Siirt Valiliği

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.