Bu haber kez okundu.

Hemşerimiz Zekeriya Ören, Yalova’da Psikolojik Danışmanlık Hizmeti Vermeye Başladı
banner229

Uzman klinik Psikolog, hemşehrimiz Zekeriya Ören Bursa’dan sonra Yalova’da da terapi çalışmalarına başladı.

Psikolog hemşerimiz Zekeriya Ören tarafından Yalova'da Çocuk,Ergen ve Yetişkinlere Özel Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri, Evlilik çift terapisi, bireysel psikoterapi, eğitim ve mesleki danışmanlık, bağımlılık danışmanlığı, Çift ve Ailelere Özel Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri, Eğitim (Koçluğu) Danışmanlığı ve diğer terapilerle hizmeti veriliyor.

Uzman Psikolojik Danışman Zekeriya Ören, Tüm Yalovalı hemşehrilerimizi yeni hizmete açtığımız Psikolojik Danışmanlık Merkezine bekliyoruz dedi.

Uzman Psikolojik Danışman Zekeriya Ören,Siirtlilerin en çok yaşadığı illerden biri olan Yalova'da ve Yalova'lılara İnşaallah  en güzel şekilde yararlı olmaya çalışırım dedi.

Bursa’dan sonra Yalova’da da terapi çalışmalarına başlayan hemşehrimiz Uzman klinik Psikolog Zekeriya Ören’e çalışmalarında başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Emin 5 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın

Avatar
selami Arca 5 yıl önce

Hayırlı ve uğurlu olsun. Rabbim muvaffak etsin başarılar ve bol kazançlar dilerim....