Bu haber kez okundu.

Hemşerimiz Hakan Nergis Eyüp Sultan’da Türk Kızılay Başkanlığına Seçildi
banner229

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul’da yaşayan yüzbinlerce Siirtlinin Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliklerinde değerlendirilmezken, Siirtli hemşerimiz Hakan Nergis hafta sonu yapılan Türk Kızılay’ın Eyüp Sultan Şubesi Olağan Genel Kurulunda kıyasıya yarıştığı seçimde ipi göğüsleyerek Eyüp Sultan şube başkanlığına seçildi.

Eyüp Sultan Türk Kızılay Şube Başkanlığına seçilen hemşerimiz Hakan Nergis İstanbul’da yaşayan Siirtlilerin gurur kaynağı oldu.

Türk Kızılay Derneği Eyüpsultan Şubesi Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla hafta sonu gerçekleştirildi.

Mevcut Başkan Abit Tüfekçi’nin üç dönem kuralı nedeniyle aday olmadığı Genel Kurulda, 2 aday başkanlık için yarıştı.

Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde yapılan, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanı Abit Tüfekçi, görev süreleri içerisinde kendilerine destek verenlere teşekkür ederek, yeni seçilecek olan başkan ve yönetimine başarı dileğinde bulundu.

Genel Kurulu yönetmek için divan oluşturulmasının ardından Faaliyet ve denetleme raporları okundu, müzakeresi yapıldı ve raporlar ibra edildi. Daha sonra, Türk Kızılay Derneği Eyüpsultan Şubesi yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimine geçildi.

İki listenin yarıştığı seçimde, 185 oy kullanıldı. 1 oy geçersiz sayılırken. Adaylardan Hakan Nergis’in listesi 110, diğer aday Ergün Çakır’ın listesi ise 74 oy aldı.

Türk Kızılay Derneği Eyüpsultan Şubesi Başkanlığına seçilen Hakan Nergis, Türk Kızılayı bu toplumda yaşayan herkesindir. Allah iyilik yapmak için birilerini nefer kılar, bu neferde biz olduk. Oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Delege olmayıp gelen herkesinde ayaklarına sağlık, baştan beri şahsımı destekleyen herkese şükranlarımı sunuyorum. 5 aylık bir seçim süreci sonunda Eyüp Kızılay Şubemize başkan olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Kimseye kırgınlığım yoktur. Allah'ın adaleti, hakkı ve hukuku her daim rehberim olacaktır.

Hakan Nergis, devraldığı hizmet bayrağını daha da yükseklere taşıma gayreti içerisinde olacağını söyledi.

Hakan Nergis Başkanlığındaki yönetim kurulu üyeliklerine; Aziz Kurt, Avni Demir,Dursun Ali Akyıldız, Fatma Kır Aksuoğlu, Muammer Şenol Erdoğan ve Ahmet Hut seçilirken, Denetleme Kurulu Üyeliklerine ise, Abdullah Ustaosmanoğlu ve Ahmet Köse seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.