Bu haber kez okundu.

Hayatını Kaybeden Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanı Turak İçin Siirt’te Mevlit Okutuldu
banner229
Geçen yıl Konya’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Beyşehir Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Serhat Turak için Siirt’te mevlit okutuldu, dualar edildi.
Konya’da yapılan il kongresine katıldıktan sonra Beyşehir ilçesine dönen Milliyetçi Hareket Parti’lileri taşıyan aracın karıştığı trafik kazasında yaşamını yitiren üniversite öğrencisi ve Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Turak için, vefatının yıl dönümü nedeniyle Siirt’te mevlit okutuldu.
Mevlit, Siirt Ülkü Ocakları tarafından Koperatif Mahallesinde bulunan Abdülkerim Kuzu Camisinde okutuldu. Mevlit programına Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı Fatih Cantürk, Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanı Emrah Günbattı ve Ocak üyeleriyle birlikte vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtMevlidÜlkü Ocakları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.