Bu haber kez okundu.

Hava sıcaklıkları hafta sonu artmaya devam edecek
banner229

 En yüksek hava sıcaklığının Ankara ve İzmir'de 37, Konya ve Kayseri'de 36, İstanbul'da 33, Adana ve Antalya'da 35, Diyarbakır'da 42, Şanlıurfa'da 43 ve Elazığ'da 40 dereceye ulaşması bekleniyor.



İL İL HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan  değerlendirmesinde Basra alçak basıncının etkisi altında olan Türkiye'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyrettiği belirtildi. Cuma günü ve hafta sonunda Karadeniz bölgesinin
iç kesimleri ile Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde, pazar gününden itibaren ise Marmara bölgesinde hissedilir derecede sıcaklık artışlarının beklendiğine işaret edilen değerlendirmede, iç bölgelerdeki hava sıcaklığı normalin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceği bildirildi.
Değerlendirmede, yüksek hava sıcaklıklarının oluşturabileceği başta sağlık sorunları olmak üzere, meydana gelebilecek olumsuzluklara 

Anahtar Kelimeler:
SiirtSıcakHavaMeteroroloji
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.