Bu haber kez okundu.

Hastane Çalışanlarına Teşekkür Belgesi
banner229

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi uzman Dr. Muzaffer Aslan, hastane çalışanlarına, 2016 yılı Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesi sırasında alınan iyi sonuçlar nedeniyle teşekkür belgesi verdi.

Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesi sonrası alınan sonuçlar nedeniyle tüm çalışanlara teşekkür belgelerini Başhekim Aslan verdi. Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin iki denetimden geçtiğini, bu denetimden de personellerin büyük gayretleriyle başarılı olduklarını söyledi.

SKS değerlendirmesinde hastanenin 100 üzerinden 91,86 puan aldığının kaydeden Aslan, şöyle konuştu: "Bu sonuç Siirt ilinde insan sirkülasyonu ve yoğunluğu en fazla olan kurum olarak çalıştığımız halde Siirt halkına yakışır bir şekilde hizmet verilmesinin sonucudur. Bu sonucun alınmasında emeği geçen hastanemiz çalışanları olarak bir aile olmayı başardığını ve istenirse çok daha iyi şeyler yapabileceğini göstermiştir.

Yönetici arkadaşlar adına bölüm ve birim sorumluları başta olmak üzere bütün hastane çalışanlarına göstermiş oldukları gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkürlerimi bildiririm."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.