Bu haber kez okundu.

Hassa Hatun Kız Yurdunda Karantinada Kalan Vatandaşlara Moral Konseri
banner229

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Sudan’dan Siirt’e getirilen 182 Türk vatandaşı için konser verildi.

Sudan’dan ve getirilerek yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Siirt’teki Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı Hassa Hatun Kız Yurdunda karantinaya alınan vatandaşlara moral vermek için Siirtli Mahalli sanatçılar tarafından konser verildi.

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, Hassa Hatun Kız Yurdu bahçesinde gerçekleşen etkinlikte karantinada kalan vatandaşlar için moral konseri verildi ve çiğ köfte ikramında bulunuldu.

Etkinlikte, bazı vatandaşlar Türk bayraklarıyla pencerelerden konseri dinledi, şarkılara eşlik etti. Bahçeye inen vatandaşlar ise sosyal mesafeye dikkat ederek doyasıya eğlendi.

Etkinlik sonunda vatandaşlara Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun tarafından gönderilen mektup ve kitaplar hediye edildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Sudan’dan Siirt’e getirilen 182 Türk vatandaşının karantina sürelerinin Perşembe günü dolacağı ve kendilerine uğurlama töreni yapılacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SERDAR 4 yıl önce

Gençlik Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç Müdürün emeğine sağlık.