Bu haber kez okundu.

Halil Dündar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Aday Oldu
banner229

Halil Dündar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Muhammet  İkbal Seyda tarafından yapılan mülakata katıldığını belirten Halil Dündar mülakat sonuçlarının ilimize ve partimize hayırlı olmasını diledi.   

Hali Dündar, "Genç nüfus bir ülkenin kaderidir, geleceğidir. Başta onurlu ve şerefli sayılmaya layık olabilmek ve sadece bugünün değil geleceğin gençliğini kurabilmek için gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan, bıkmadan usanmadan çalışacağız.

Kısa, orta ve uzun vadeli belirlediğimiz hedefler ve projelerle, başta Siirt Gençleri olmak üzere tüm gençlerimizle ortak görüş çerçevesinde yürümek, gençlerin taleplerini anlamak ve heyecanlarını paylaşmak önceliğimiz olacakğınıu söyledi.

29 yaşında ilimizde kantin işletmeciliğin yapan Halil Dündar yaptığı açıklamada, 2001 den bu yana kurulan dünya liderinin liderlik yapmış olduğu Adalet ve Kalkınma Partisinde memleketim için,ülkem için ve Dünya’daki tüm Müslümanlar    için mücadele eden Cumhurbaşkanımız ve partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşı olarak,sırtındaki yükten bir nebzede almak  için Siirt AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına aday olmuş bulunmaktayım.

Dündar, Gençlik Kollarına  aday olmanın sebeplerinden biride sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlığını yapmak,yükünden yük almak,elimizi taşın altına koymak,Siirt’teki gençleri dava şuuruna,dava bilincine davet etmektir.

AK Parti misyon ve vizyonunu, davasını, dava bilincini anlatabilecek, yaşatabilecek ve gelecek bir nesil oluşturabilmek için bugün gerek bayrak asmak için, gerek gençlerle girilmedik sokak, girilmedik mahalle,çalınmadık kapı bırakmamak için ve sayın Cumhurbaşkanımıza, memleketimize, ülkemize ve davamıza hizmet edebilmek için Siirt AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına aday olmuş bulunmaktayım.

AK Parti İl başkanım, Merkez İlçe Başkanım, Kadın Kollarımla, Mahalle Başkanlarımla ve bu davaya gönül vermiş her bir bireyle omuz omuza, yan yana, sırt sırta yürümek için bu göreve talip olmuş bulunmaktayım.

Halil Dündar, bu görevin amaçlarım içerisinde Siirt’e daha aktif çalışacak,iş kuracak ve iş istihdamı üretecek projesel fikirleri olacak,niyeti ve çalışmaları ile hedefi her zaman büyük olacak,geleceğe güzel nesil yetiştirebilecek, Akif’in nesli olabilecek ümmet şuuruyla yeni nesil yetiştirecek bir gençlik için buradayım. Yeri gelecek ağabeylik, yeri gelecek kardeşlik yapmak için buradayım.    

Halil Dündar, Önce Allah'ın izniyle sonra Genel Merkezimizde uygun görürse bu kutlu davaya hizmet edeceğiz. Siz büyüklerimiz ve davamıza inanan aynı yolda yürüdüğümüz genç arkadaşlarımızın desteği ve rabbimin izni ile Siirt gençliğimiz, faydalı ve kalıcı hizmetler yapmak niyetindeyiz. Destek veren akraba, tüm büyüklerimize ve yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.