Bu haber kez okundu.

Haklarında Arama Kaydı Bulunan 5 Şahıs Yakalandı
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı,faili meçhul olayların çözülmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik devam eden çalışmaları neticesinde son (3) ay içerisinde çoğunluğu nitelikli suçlardan aranan toplam (70) şahıs yakalandığı öğrenildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimler tarafından İl J.K.lığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen adli olayların aydınlatılması, faili meçhul olayların çözülmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik devam eden çalışmalar neticesinde son (3) ay içerisinde çoğunluğu nitelikli suçlardan aranan toplam (70) şahıs yakalanmıştır.

Devam eden çalışmalar neticesinde; 06 Mayıs 2020 tarihi itibariyle arama kaydı bulunan (5) şahıs daha yakalamıştır.

  Jandarma Dedektifi JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından; Siirt İlamat ve İnfaz Bürosunca Yaralama suçundan (1) yıldır aranan ve (12) yıl (6) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.C.Siirt İlamat ve İnfaz Bürosunca Yaralama suçundan (1) yıldır aranan ve (12) yıl (6) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.C.

Siirt İlamat ve İnfaz Bürosunca Yaralama suçundan (1) yıldır aranan ve (8) yıl (4) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.Ö.

Siirt İlamat ve İnfaz Bürosunca Yaralama ile Ağrı 1. Asliye Ceza Mahkemesince Kasten Öldürme suçlarından (1) yıldır aranan ve (8) yıl (4) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ç. yapılan fiziki takip sonucu Şirvan-Taşlı Köyü kırsalında yakalanmışlardır.

 Jandarma Dedektifi JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve Baykan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından; Siirt İlamat ve İnfaz Bürosunca Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Yağma suçundan (1) yıldır aranan ve (10) yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.A yapılan fiziki takip sonucu Baykan-Veysel Karani Beldesinde yakalanmış olup, olay ile ilgili Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek adli işlemler başlatılmıştır.

 Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.