Bu haber kez okundu.

Hakan Nergis Yeni Kitabını “Yemen” İçin Tanıttı
banner229

Türk Kızılayı İstanbul İl Başkanlığı Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Yazar Siirtli hemşerimiz Hakan Nergis, “Hayat Laftan Anlamaz” isimli kitabının tanıtımını Türk Kızılayı Eyüpsultan Şubesi’nin Yemen Yardım Kampanyasına destek olmak amacıyla gerçekleştirdi.

The Elegant Otelde yapılan programda konuşan Yazar Hakan Nergis, kitabın 3 yıl gibi bir sürede hazırlandığını belirterek, “Kişi gelişim narsizmi tetikleyen Türk töresine ve islama aykırı bir şey. Ben bu kitapta, biz olmayı, birlikte hareket edebilmeyi anlatmaya çalıştım. Herkesin rahatça okuyup anlayacağı bir kitap” dedi.

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken de konuşmasında, genç yaşta güzel bir eser meydana getiren Hakan Nergis’i tebrik ederek, “Bizler vakıf medeniyetinden gelme bir toplumuz. Hakan kardeşimizde bu medeniyetin en genç üyelerinden biri. Böyle bir etkinliğin Eyüpsultan’da yapılmasından da mutluluk duyuyorum” dedi.

Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç ise yaptığı konuşmada, Yemen’in milletimizin en duyarlı konu olduğunu belirterek, “Şuan en çok sıkıntı çekilen coğrafya Yemen. Hakan Nergis kardeşimiz bu tanıtımda bunu gündeme getirmiş oldu takdir diyorum” dedi.

Futbol, atletizm, güreş ve bocce spor branşlarında lisansı da bulunan Hakan Nergis, 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi (BESYO) Spor Yöneticiliği Bölümünü bitirdi. Yine aynı üniversitenin Necati Bey Eğitim Fakültesi’nde pedagoji k formasyon eğitimi alarak, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olma hakkını da kazandı. Yüksek lisans eğitimini İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hareket ve Antrenman Ana Bilim Dalında tamamladı.

Türk Kızılayı Eyüpsultan Şubesi’nde Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. Türk Kızılayı İstanbul İl Başkanlığı Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi görevinde bulunmakta. Özalibeyköy Spor Kulübünde yöneticilik yaptı.

“Hakan Nergis ile Kariyer Sıhhatten Geçer” adlı radyo programıyla dinleyiciyle buluşan Hakan Nergis, Akademi kurarak ekibiyle birlikte spor, sağlıklı yaşam, kariyer ve kişisel gelişim alanında çalışmalarını sürdürüyor. 26 Mart 2018’de ilki düzenlenen Türkiye Spor Zirvesi’ni de hayata geçirmiştir.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.