Bu haber kez okundu.

Güven Kuzu “GÜVEN” Tazeledi
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu başkanlığına mevcut başkan Güven Kuzu beşinci kez seçildi.

STSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ve 724 üyenin oy kullandığı seçimde, 11 meslek grubunda mevcut Başkan Güven Kuzu ile Barış Erden'in listesi yarıştı.

Güven Kuzu, 9 sandıktan birinci çıkarak 1999 yılından beri sürdürdüğü görevine yeniden seçildi.

Siirt TSO toplantı salonunda sabah 09.00’de başlayan oy verme işlemleri 16.00’da sona erdi. 724 üyenin oy kullandığı seçimde Güven Kuzu, 11 meslek örgütünün yer aldığı sandıktan 9’unda birinci çıktı. Barış Erden ise bir sandıkta birinci çıkmayı başardı. 7 nolu sandıkta ise her iki adayın 29'şar oy alması üzerine yapılan kurada Barış Erden kazandı. Güven Kuzu, bu seçim sonuçlarıyla 5'inci kez başkan seçildi

Seçim sonrası açıklama yapan Başkan Güven Kuzu "Demokratik ve samimi bir ortamda yapılan seçim sonucunda üyelerimiz tercihlerini yaptı. Bu tercihler neticesinde tarafıma gösterilen ilgiden dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz ekip arkadaşlarımız ile birlikte zaten yıllardır ticaretin içindeyiz.

Siirt’in bu potansiyelini İş adamı Sayın Nihat Özdemir ile Allah nasip ederse kısa zaman içinde çok daha farklı noktalara çıkaracağız. Bugüne kadar hizmetleri geçen herkese çok teşekkür ederek, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Siirt için gayret göstermeye devam edeceğini belirterek, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

Kuzu, kendisine destek veren ve vermeyen herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 6 yıl önce

yakışır sayın abemıze işte siirt sevdalısı Allah yar ve yardımcın olsun

Avatar
memet 6 yıl önce

memlekete hsyırlı olsun.

Avatar
İbrahim 6 yıl önce

Güven bey, ne yapsan NEDİM bey’in hakkını ödeyemesin bunu böyle bilesin. Sizi tanıtan malınız değil NEDİM bey’in insanlığıydı. Mekanı cennet olsun