Bu haber kez okundu.

GÜVEN KUZU, DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Doğu-Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı'na katıldı.
Düzenlenen toplantıda STSO Başkanı Güven Kuzu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve bölge oda/borsa başkanları ile istişarelerde bulundu.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında video konferans sistemi ile gerçekleştirilen Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge toplantısına katılarak üyelerin sorunlarını dile getirdi. 

Kuzu, “Salgının ekonomiye etkilerini azaltmak için üyelerimizin sorunlarını tespit edip süratle gün ve gün TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na aktardık. Sağ olsun başkanımız her zaman bizim ve üyelerimizin yanında oldu. Sıkıntıları aşma noktasında bize yardımcı oldu. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda da TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'na üyelerimizin yaşadığı sıkıntıları başlıklar halinde kendisine anlattık. 

Ülke olarak zor günler geçiyoruz. Zor günleri hep birlikte atlatacağız. Bu zorlu süreçte her zaman yanımızda olan TOBB Başkanımız Rifat Hisarciklioğlu’na ve ekibine Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak teşekkürlerimizi sunuyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde atılacak adımlar ile üyelerimizin yaşadığı sıkıntılar en aza indirilecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.