Bu haber kez okundu.

Güres ve Aydınlar Caddesi Yaya Trafiğine Açılıyor, Maske Takma Zorunluluğu Getirildi
banner229

Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı il genelinde yürütülen çalışmalar ile ilave tedbirlerin görüşüldüğü ‘İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’ Vali Ali Fuat Atik başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıda,Güres Caddesi yaya trafiğine açılırken, Maske takma zorunluluğu getirildi.

GÜRES CADDESİ YAYA TRAFİĞİNE AÇILIYOR

Toplantıda; 22/04/2020 tarih ve 15 sayılı Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile yaya trafiğine kapatılan Güres ve Aydınlar Caddelerinin 14/05/2020 tarihi itibariyle yaya trafiğine açılmasına karar verildi.

MASKE TAKILMASI ZORUNLU

Vatandaşlarımızın sosyal iletişim halinde bulunan alanlara, meydanlara, sokak ve caddelere, işyerlerine maskesiz çıkmalarına izin verilmeyecektir. Çıkanlar hakkında idari yasal işlem yapılacaktır.

İLÇE VE ÇEVRE İLLERE YOLCU TAŞIMA İZNİ

28/03/2020 tarih ve 8 sayılı İl Hıfzıssıhha kurul kararı ile yasaklanan İlçelerden il merkezi, Siirt- Batman/ -Siirt/ Diyarbakır arasında toplu taşıma yapan Minibüslerin, toplu taşıma kapasitesinin %50’si kadar yolcu almak şartıyla tekrar izin verilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.