Bu haber kez okundu.

Güneydoğu Gazetecileri Seçime Gitti
banner229

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF), 3. Olağan Kongresini Genel Başkanlığın bulunduğu Mardin’de gerçekleştirdi.

GGF Genel Başkanı Mehmet Çelik, üyelerin tam oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Kongrede Siirt'ten Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak, GGF Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Şırnak, Siirt, Batman, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis illerinin gazeteciler cemiyetlerinin çatı örgütü olan Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF), 3. Olağan Kongrede tek liste ile seçime gitti. Mardin’de toplanan 9 ilin gazeteciler cemiyet başkanları ve delegeleri, tek liste ile seçime gitti.

Genel Başkan Mehmet Çelik, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Çelik, bölge gazetelerinin sosyal ve ekonomik sorunlarının gündemleşmesi ve çözülebilmesi için bölge gazetecileri arasındaki dayanışma ve birlikteliğin önemli olduğuna dikkat çekti. Çelik, verilen görevden ötürü meslektaşlarına ayrıca teşekkür etti.

YENİ YÖNETİM OLUŞTU

Mehmet Çelik’in Genel Başkan seçildiği GGF’de yeni yönetim oluştu. Yönetim Kurulu Üyeliklere Mehmet Çelik, Atilla Durak. Arif Kurt, Tahir Gülebak, Ercan Atay, Zeki Dişkaya, İhsan Özdemir, Hatice Türkan ve Nezir Çağlar seçildi.

Federasyon Denetim Kurulu Asil Üyeliklere Murat Atay, Halit Beytüt ve Turan Koyuncu seçildi.

Federasyon Onur Kurulu Üyeliklerine Adnan Avuka, Abdullah Alpdağ ve Mehmet Er seçildi.

Federasyon Yüksek İstişare Kurulu Asıl Üyeliklere Rıdvan Fidan, Mustafa Teke. Yusuf Dündar. Ömer Özer ve Selahattin Taşar seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal özcan 4 yıl önce

Memleketlerini kurtaran hizmetlerin tavan sapmasına vesile olan kimseyi kırmayıp işini yürüten iyilik melekleri kötü şeyleri görmeyen dillendirmeyen hep güzel şeylerden bahseden kahramanlar MEMLEKET İÇİN BEKLENTİSİZ YAPICI HABER YAPANLARI KUTLUYORUM BU HABERİ YAPARSAM KİMİ KIZDIRIRIM BANA NE ZARARI OLUR DİYENLERİDE KUTLAMIYORUM ONLARI ZATEN BASINDAN SAYMIYORUM HERŞEY PARA DEĞİL kalite vicdan doğruluk Allah için çalışmak en önemlisi kefeninde cebi yok hepimiz biliyoruz