Bu haber kez okundu.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt Temsilcisi Turhan Koyuncu'dan Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt Temsilcisi Turhan Koyuncu Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Koyuncu yayınladığı mesajında;Ramazan Bayramı'nın coşkusunu ve bereketini bir kez daha yaşamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu mübarek günlerde, ülkemizin dört bir yanından yükselen duaların, sevginin ve kardeşliğin gücüyle bir araya gelerek, barış ve huzur dolu bir bayram geçirmenin sevincini yaşıyoruz.

Bu bayram, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenerek, sevgi ve saygının her daim hüküm sürdüğü bir coğrafya olmanın gururunu yaşıyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayram da dinine, diline, etnik kökenine ve yaşam tarzına bakmaksızın, birbirimizi kucaklayarak, ortak değerlerimizde birleşmenin önemini bir kez daha hatırlıyoruz.

Barışın ve kardeşliğin gücüyle, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için birlikte çalışacağımızı bilmek, bayramın sevincini kat kat artırıyor. Bu bayram da, birbirimize daha da kenetlenerek, birlikte nice mutlu bayramlara ulaşmanın umuduyla, sevgi ve hoşgörü dolu günler diliyorum.

Ülkemizin her köşesinden gelen selam, dualar ve sevgi dolu gönlünüzle, barış ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aziz AKIN 3 hafta önce

Hayırlı bayramlar.