Bu haber kez okundu.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti İle Özel EMAY Diş Kliniği Arasında İndirim Anlaşması
banner229

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin üyeleri ile birinci derecedeki yakınları Özel EMAY Diş Kliniğinde yüzde 50´yi bulan indirimlerle olarak hizmet alacak.

Gazetecilere indirimli sağlık hizmeti alma imkanı sunan protokolü Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Felat Bozarslan, Özel EMAY Diş Kliniği adına ise Devran Batur imzaladı.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı Felat Bozarslan Gazetecilerin sağlığının kendileri için önemli olduğunu ifade ederek,“Bugün Siirt’te Özel EMAY Diş Kliniğinde Siirt İl temsilciliğimizi ve tüm cemiyetimizi kapsayacak bir indirim anlaşması yaptık. Bundan öncede değişik hastanelerle indirim anlaşmaları yapmıştık.

Bizim meslektaşlarımız, halkımızı doğru bilgilendirmek adına mesai kavramı olmadan görev yapıyorlar. Gazetecilerin sağlığı bizim için önemlidir. Bu protokolleri tüm illerimizdeki temsilciliklerimizde hastanelerle yapmaya özen gösteriyoruz. Bugün de Bugün Siirt’te Özel EMAY Diş Kliniği ile yüzde 50 indirim sözleşmesi imzaladık.Tüm camiamıza hayırlı olsun. Özel EMAY Diş Kliniği yönetimine bize vermiş oldukları anlamlı desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Özel EMAY Diş Kliniği Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Beşir Alp Gazetecilik toplumun en güzide kesimleridir. Hayatın her aşamasında yanımızdasınız gece gündüz demeden. Canla başla çalıştığınızı çok iyi görüyoruz.

Bu görevi yaparken yaşadığınız her zorlukta yanınızda olmak bizim için büyük bir onurdur. Çok teşekkür ederim sizlere” diye konuştu.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti ile Özel Özel EMAY Diş Kliniği yapılan protokole göre, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti´nin üyeleri ve Siirt İl Temsilciliği ile birinci derecedeki yakınları ( Anne, baba, eş ve çocukları) yüzde 50 indirimden yararlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.