Bu haber kez okundu.

Gündüz Sürücü Kursu, Yeni Hizmet Binasına Taşındı
banner229

Siirt’te uzun süredir hizmet eden Gündüz  Sürücü Kursu, yeni hizmet binasına taşınarak hizmetlerini yeni binada sürdürecek.

25 yıldır sürücü kursu sektöründe olup 2015  yılında kurulan ve daha önce Noter sokağında  hizmet eden Gündüz Sürücü kursu, Lokman GÜNDÜZ  yönetiminde yeni ve modern hizmet binasında kursiyerlerine hizmet vermeye başladı.

Lokman Gündüz konuyla ilişkin yaptığı açıklamada, Siirt halkının hizmetlerin en iyisine ve en kalitelisine layık olduğunu, bu amaçla kursun hizmet binasında değişikliğe ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Güres Caddesi İstanbul Kır Pidesi Bosch Ana bayiyi ve Kartal Ekmek Fırını bitişiğine taşındıklarını belirten GÜNDÜZ , bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sürücü adaylarının en iyi şekilde yetişmesi için ellerinden gelen gayreti göstermeye çalışacaklarını belirtti.“

BİZE UĞRAMADAN EHLİYET ALMAYIN”


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halit GÜNDÜZ 7 yıl önce

Lokman abi sana ve ekibine başarılar diliyorum.Allah Yardımcınız olsun

Avatar
burak gümüş 7 yıl önce

yeni yeriniz hayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim... saygılar.