Bu haber kez okundu.

Gün Yardımlaşma Günü Torunum Elfin Lina Yardım Elinizi Bekliyor
banner229

Torunum Elfin Lina Özer henüz bir bebek. O henüz 4 aylık bir melek. Ancak bu meleğin sizlerin desteğine ihtiyacı var. Çünkü o genetik bir  rahatsızlık olan (Spinal Musküler Atrofi) 1 tip SMA hastası..

Hayata tutunması için çok pahalı yurt dışında yapılan bir tedavi gerekiyor. Torunum  Elfin Lina bebeğin kaybedecek bir günü bile yok. Onun hayata tutunması için sizlerde bir şeyler yapabilirsiniz. Küçük katkılarınız Elfin Lina için büyük destek olacak ve onun hayata veda etmesinin önüne geçecektir.

Onu sevenler instagram ve twitter'da  #SMAdegileflinlinakazanacak, “Gün, Eflinlina’ya destek günü”, “Eflinlinayadestekol ” temasıyla başlatılan kampanyalarını başlattılar.

Gün Elfin Linaya destek günü, gün Elfin  Linaya yardım elini uzatmanın günü. Unutmayalım ki Elfin lina bizlerin  yapacağı desteklerle hayata tutunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.