Bu haber kez okundu.

Gül ve Olgaç’tan Belde Ziyaretleri
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte Veyselkarani, Kayabağlar ve Atabağı beldelerini ziyaret ettiler.

Gül ve Olgaç, Veysel Karani Beldesinde Belediye Başkanı Murat Akgün ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak, sorun ve taleplerini dinlediler.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç daha sonra Kayabağlar beldesinde Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven ile beraber yapımı devam eden ve 400-500 kişiye istihdam sağlayacak olan 

Tekstil atölyesini,  Hz.Hamza Camii ve Kız kuran kursu inşaatı ile birlikte beldemizde yapımı devam eden bir diğer proje olan 600 kişilik Düğün salonunun çalışmalarını yerinde incelediler. 

Daha sonra AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile beraber Atabağı beldesinde vatandaşlarla ile bir araya geldikten sonra, Atabağı beldesinde Socar ve Türkiye petrolleri ortaklığı ile yürütülen Karabağ 2.Petrol çalışmasıyla 3.150 metre hedefi olan 2.150 metresine ulaşılan sondaj çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldılar. 

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, "Atabağı beldemizde Socar ve Türkiye petrolleri ortaklığı ile Karabağ 2. Petrol 3 bin 150 metre hedefi olan ve şu an 2.150 metresine ulaşılan sondaj çalışmalarını yerinde inceledik" dedi.

Başkan Olğaç, kentte yürütülen enerji yatırımlarının devamı için çalışmaların süreceğini sözlerine ekledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.