Bu haber kez okundu.

Gücel ve Cengiz Ailesinin Mutlu Günü
banner229

​​Siirt’in Baykan İlçesi saygın İş İnsanlarından Asım Gücel’in, biricik oğlu Gökhan Gücel Baykan’da yapılan görkemli bir düğün ile hayatını Tekin Cengiz’in biricik kızı Merve Cengiz ile birleştirdi.

Şahitler huzurunda  bir birlerine söz vererek ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen Gökhan ve Merve çifti, tebrikleri kabul ederek kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan herkese  teşekkür ettiler.

Gücel ve Cengiz ailelerinin mutluluklarına ortak olan Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Bağlı, çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluklar diledi.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, Eşi Zeynep Bağlı hanımefendi, Veyselkarani Belediye Başkanı Murat Akgün, Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, Özel Umut Yolu Özel Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Sahibi Asım Gücel’in oğlu Gökhan Gücel ’in düğün törenine katıldı.

Davetlilerle birlikte halay çeken Kaymakam Bağlı ve beraberindekiler düğün törenine ayrı bir renk kattılar.

Asım Gücel, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Bağlı ve tüm davetlilere teşekkür etti.

Kaymakam Baykan ilçesi, Yatılı Bölge Ortaokulunda Merve Cengiz ve Gökhan Gücel Çiftçinin düğün törenine katılarak çifte ömür boyu mutluluklar diledi. 

Düğün merasimine; Baykan Kaymakamı Belediye Başkanı Emin Bağlı ve Eşi Zeynep Bağlı hanımefendi, Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, Veyselkarani Belediye Başkanı Murat Akgün, İl genel meclis üyeleri Cahid Türköz, Necmettin Özger, Baykan Eski belediye başkanlarından Abdürrahim Karasu, Mehmet Ali Erol, Ziraat Bankası Baykan eski Şube müdürü ,Şırnak merkez Şube Müdürü  Sezai Yahlızade, İyi Parti Baykan ilçe başkanı Çetin Söyüncü, AK parti Veyselkarani Belde Başkanı Bedri Görgün, Palmiyen otel sahibi, Yeni ziyaret Spor Başkanı Hizbullah Yeşil, Kadın Dayanışma merkezi Koordinatörü Çiçek Okal, Siyasi erkanlar, Sivil toplum kurulusu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda çevre illerden Baykanlı vatandaşlar katıldı. 
İş insanı Asım Gücel bütün davetlilerlerle birebir ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Medya Siirt olarak Gökhan - Merve çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Gücel ve Cengiz ailelerini tebrik ederiz.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.