Bu haber kez okundu.

GRUP TİLLO’NUN KONSERİNE YOĞUN İLGİ
banner229

​​​​​​Siirt Belediyesi’nin, Ramazan ayının manevi iklimini Siirtlilere yaşatabilmek amacı ile düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri başladı.
Siirt Belediyesince düzenlenen ‘Gurup Tillo konseri, Recep Arslan ilahi dinletisi ve Semazen gösterilerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  
Kızlar Tepesi Anfi Tiyatro’da sahneye çıkan Grup Tillo, yöresel ilahiler dinletisi ile Siirtlilere huzurlu bir akşam yaşattı.
Siirt Belediyesi, Ramazan akşamlarının keyfine keyif katmaya devam ediyor. Kızlar Tepesi Anfi Tiyatroda kurulan sahnede Recep Aslan ilahi dinletisi ve semazen gösterileri büyük ilgi ve beğeni ile izlendi.
Binlerce vatandaşın akın ettiği Kızlar Tepesi Anfi Tiyatroda Şehri Ramazan programının en önemli konuklarından olan Grup Tillo İlahiler dinletisi ile sahneye çıktı. 
İlahilerle vatandaşları adeta huzurlu bir yolculuğa çıkaran ‘Grup Tillo’, dinleyenleri mest etti. Birbirinden güzel eserleri seslendiren grup alkışlandı.
Siirt’te düzenlenen konserde binlerce vatandaş, manevi havanın etkisiyle farklı bir gece yaşadı.
Konser sonrası duygularını dile getiren izleyiciler, bu tür kültürel etkinliklerin devamını dileriz. BU manevi geceyi bizlere yaşatan Siirt Belediyesine teşekkür ederiz, temennisinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.