Bu haber kez okundu.

Göz Doktoru Şaban Kılıç Veda Mesajı Yayınladı
banner229

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şaban Kılıç veda mesajı yayınladı.

Dr. Öğr. Üyesi Şaban Kılıç yayınladığı mesajında; Yaklaşık 8 yıl önce mecburi hizmet (benim için tercihli) için atandığım Siirt ilinden tayinimin Samsun eğitim araştırma hastanesine çıkmasından ötürü ayrıldım.

Görev yaptığım sürede neredeyse poliklinik hizmeti veren bir poliklinik konumundan , artık il dışından sevk alabilen bir göz kliniği haline getirdik. Yaklaşık olarak 150 bin hasta muayenesini, 10 bin kişinin cerrahi tedavisini gerçekleştirdim.
Göz kliniğine en modern cihazların alınmasına vesile olduk. Bu sayede en iyi cihazlar ile hastaların faydalanmasını saglayarak Siirt halkının il dışına gitmesine engel olduk. Artık il dışından hastalar bize gelmeye başladı.
Günde 300 hastanın  muayenesini ,en az haftada 50 katarakt ameliyatı, 50 göz enjeksiyonu, 10 göz anjiyosu , göz laserleri ve daha başka diğer işlemler yapabilen bir klinik haline geldik. Klinik sorumluğu ve Anabilim Dalı başkanlığı görevlerini yürüttüm.
Bu süre zarfında hastalarim ile çok iyi bir ilişki kurdum ve hiçbir hastamla sorun yaşamadım. Çalışma arkadaşları ve yönetimler ile iyi ilişkiler kurarak hep iyiye gitme yolunda olduk. Bilimsel olarak tüm dünyada ne uygulanıyor ise bizde imkan dahilinde Siirt li hastalarımıza bu tedavileri uyguladık.

Artık memleketim olarak gördüğüm Siirt den ayrılmak zor geldi. Ama Samsun ilinde de bir kardeşiniz var bilesiniz.
 Bir söz var:  Siirt 'e gelen de giden de ağlar. Eğer bilmeyerek bir kisiyi üzdük ise affola. Bu vesilesiyle üzerimde hakkı olanlar  hakkını helal etsin (Benden yana helal olsun). Allah'a emanet olun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.