Bu haber kez okundu.

Göreve Yeni Başlayan Mühendis ve Veteriner Hekimlere İntibak Eğitimi Verildi
banner229

Siirt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüklerine son dönemde ataması yapılan Mühendis ve Veteriner Hekimler için düzenlenen İntibak Eğitimi 28 Mayıs-1 Haziran 2018 tarihleri arasında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
Eğitimin kapanışında konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Demirhan; “Bu eğitim programı ile İl Müdürlüğümüze ataması yapılarak aramıza katılan siz değerli arkadaşlarımıza, kuruluşumuz hizmetlerinin gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması, hizmetlerin zaman ve kaynak israfına meydan verilmeden en verimli şekilde yerine getirilmesi, devlet memurlarının ortak vasıflarıyla ilgili bilinmesi gereken asgari bilgi ve becerilerin kazandırılması maksadıyla 28 Mayıs-1 Haziran 2018 tarihleri arasında verilen İntibak Eğitimi Programını bugün itibariyle bitirmiş bulunmaktayız.

Bizim sizlerden beklentilerimiz güler yüzlü, çalışkan, disiplinli, sabırlı ve birbirinize karşı anlayışlı olmanızdır. Hedefinizi koyun, hedefinize ulaştıktan sonra da yeni hedefleriniz mutlaka olsun. Bunlar sizi hem hayata bağlayacak hem de daha başarılı ve güçlü olmanızı sağlayacaktır." dedi ve başarı dileklerinde bulundu.
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Bakanlığımız Merkez ve Taşra Teşkilat Yapısı, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) kullanımı gibi temel ve hazırlayıcı eğitim konuları ile ilgili bilgilerin verildiği İntibak Eğitimi 28 Mayıs-1 Haziran 2018 tarihleri arasında verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.