Bu haber kez okundu.

Gördüm-Duydum-Yazdım  Bu Yatırımların Akıbeti Ne Oldu?
banner229

Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür" sözü kesin bizler için söylenmiş. Hafızamızı biraz zorlayarak geçmiş dönemde verilen vaatleri hatırlayalım.

1-Zonda Otobüs Fabrikası,

2-Trenin Kurtalan'dan Siirt'e uzatılması

3-İpek Halı Atölyesi

4-Vakıflar arsasında İş Merkezi yapılması

5-Çinko İzabe tesisi,

6-Özel İdare İşhanı

7-Ziraat Bankası projesi

Zaman zaman seçim propagandasında kullanılan bu yatırımların akıbetinin karşılığına hiç bir zaman ulaşamadık. Her seçim döneminde birileri tarafından seçmene vaatte bulunup seçim sonrası da unutturulmaya çalışılıyor.

Mesele Siirt olunca birileri bol keseden sallamayı biliyor. Güya biz de yedik!.

Biz de şimdi çıkıp önümüzdeki dönem size oy vereceğiz desek inanacak mısınız?

Bir işi de düzgün yapsanız ne olur!..

Eski Ziraat Bankası binasının yangından mal kurtarırcasına yıktırılmasından sonra ne oldu da çalışmalar birden bire durdu.

Nerdeyse binayı kiracı esnafın başına yıkacaktınız. Aylardır çöplük haline dönüşen alanın şehrin göbeğinde çirkin manzara arz etmektedir.

Korkarız ki bu güzelim arsanın akıbeti de camı, çerçevesi , boyası yok olmuş tinercilerin yuvasına dönüşen Özel İdare İşhanı’na benzemesin!...

Belediye Kültür ve Sosyal İşler müdürünün düşüncesini öğrenmek istiyoruz

Bir süre önce dile getirdiğimiz “Niye bir şehir bandomuz, tiyatro ekibimiz ve müzik gurubumuz olmasın” başlıklı haberimize Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğünden bir yanıt gelmezken, belediye yetkililerinin konuya sesiz kalmalarına bir anlam veremedik.

Oysa Siirt Belediyesine kayyum atanmasıyla beraber Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğüne vekaleten görevlendirilen Milli Eğitim Müdürünün söz konusu bando, tiyatro ve Müzik gurubu konusunda araştırma başlattığı öğrenilmişti.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğüne getirilen Esra Çelik’in bu konuda ne düşündüğü merak edilirken basından uzak durmasına da bir anlam veremediğimizde bilinmesini isteriz.

Hoş geldin ziyaretleri sürüyor

Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu'na "Hoş geldin" ziyaretleri sürüyor.

Şehrimizin birikmiş yaşamsal sorunları göz önünde bulundurursak Vali Hacıbektaşoğlu'nun gerek valilikte gerek ise belediyede bekleyen temel sorunları bulunduğunu hatırlatır, ziyaretçilerin daha duyarlı davranmalarını bekleriz.

SONSÖZ GAZETESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pilot 4 yıl önce

Dediği dedik Nizamettin sevgili abimizi n ruhu şad olsun amin

Avatar
Ersan 4 yıl önce

O zaman ev ev dolaşılsın anket şeklinde memnun veya memnuyetsizlik anketi yapılsın ilgililer tarafından olmazmı

Avatar
Pilot 4 yıl önce

Bu bir vatandaş ricasıdır yetkililere lütfen ama lütfen ecdadlarımızın búyüklerimizin ayak izlerinin ve kokularının bulunduğu õzgen pasajına el atılıp restore edilmesini dõrt gözle beklerim eminimki herkesin ceddinin ayak bastığı huzur dolu biryerorası

Avatar
Yegen 4 yıl önce

Dağ dağa kavuşmaz ama muhakkak insan insana kavuşur ALLAH bize yeter

Avatar
Yegen 4 yıl önce

Çok haklısın pilot eminol her õzgen pasajından geçtiğinde duygulanıyorum ve huzur giriyor içime

Avatar
Yalovalı 4 yıl önce

İşte derlerdiya siirtin ecdadları memleket dedik geldik göremeden gittik kısa ve öz TRT Ankara radyosu eskiler bilir