Bu haber kez okundu.

Gönül Coğrafyası Siirtli Minikleri Sevindirdi
banner229

Miniklerin kalplerine dokunmaya, yüzleri güldürmeye devam eden Gönül Coğrafyası ekibinin Kütüphanesiz Okul İstemiyoruz projesi çerçevesinde gönül durağı Siirt oldu.

Kitapsız Öğrenci, Kütüphanesiz Okul İstemiyoruz! sloganıyla çalışmalarına devam eden Gönül Coğrafyası, Siirt Şirvan’da bulunan ilkokula yardımlarını gerçekleştirdi.

Kitap yardımlarının yanı sıra kalem, defter, araç-gereç, dosya vs. malzemeler hediye edildi.

Şehir içi yaptığı ziyaretler ile de dikkat çeken Gönül Coğrafyası ekibi koordinatörü Özcan Kocakaplan, “Çalışmalarımız güzel gidiyor, bu durumdan çok mutluyuz. 23 il ve 35 okula ulaşmış olduk.

Minikleri sevindirmeye, yüzlerinde tebessüme vesile olmaya çalışıyoruz. Türkiye’mizin hiçbir yerinde kütüphanesiz okul bırakmayana dek projemize devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.