Bu haber kez okundu.

Göncü ve Turhan Ailesinin Mutlu Günü 
banner229

Antalya’nın tanınmış simalarından Siirtli Hemşehrimiz İş İnsanı Uğur Göncü’nün biricik oğlu Kürşat Göncü & Gamze Turhan ile Antalya Lara Sahilinde  bulunan Bamboo Beach de kıyılan Nikahla dünya evine girdiler.

Düğüne  gelen konukları  aile büyükleri  gelin ve damatın aile büyükleri tarafından  karşıladı. Antalya’nın birçok tanınmış simaların  düğüne katıldığı düğünde, Gelen konuklar arasında AK Parti 27. Dönem Siirt Milletvekili  Osman  Ören, Damadın Amcası İş insanı Tarkan Göncü, Antalya MHP  il Başkanı Onur Temel ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin Nikâh  Şahitliğini AK Parti 27. Dönem Siirt Milletvekili  Osman  Ören  İş insanı  Tarkan Göncü  Emir Göncü ve Alper Akçay  mutluluklarına şahitlik etti.

Şahitler huzurunda  bir birlerine söz vererek ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen Kürşat ve Gamze çifti, tebrikleri kabul ederek kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan herkese  teşekkür ettiler.

AK Parti 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören,bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ederek, genç çifte mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanını geline takdim etti.

Nikah törenin ardından sevilen Sanatçı Erdinç Karadeniz  sahne aldı .Sanatçı Erdinç’in söylemiş olduğu şarkılarla gelen düğüne konuklar unutulmaz bir gece yaşattı.

Bizlerde Medya Siirt  ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Göncü ve Turhan  ailelerini kutlarız.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.