Bu haber kez okundu.

Gökçebağ  Belediyesi ile Siirt Belediye-İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
banner229

Gökçebağ Belediyesi ile Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası arasında 2 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi imza törenine; Kurtalan Kaymakamı/ Gökçebağ Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ve Şube yönetim kurulu üyesi Nuri Batur katıldı.

Gökçebağ Belediye hizmet binasında düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Kurtalan Kaymakamı/ Gökçebağ Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, bizim amacımız halkın ihtiyaçlarına cevap vermektir, bu ihtiyaçlara cevap verirken de çalışanımızı da mağdur etmediklerini söyledi.

Belediye-İş Sendikası ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, imzaladığımız toplu sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Aydın, Belediye olarak kasamıza giren her kuruşun en adil şekilde harcanmasına özen gösteriyoruz. Prensibimiz gereği çalışanlarımızın haklarını alın terleri kurumadan ödemek gider hanemizin ilk sırasında bulunmaktadır.

Gökçebağ beldemizde beraber yaptığımız hizmetlerde önemli katkıları olan işçilerimizin sevinçte ve kederde, her zaman yanındayız. Sözleşmenin sendikamıza ve işçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay: “Bu sözleşmenin Gökçebağ Belediyesi’ne ve çalışanlarına hayırlı olmasını dileyerek, toplu iş sözleşmesinde sendikaya emeğe ve emekçiye olan bakışından dolayı; Kurtalan Kaymakamı/ Gökçebağ Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’a teşekkür etti.

Kurtalan Kaymakamı/ Gökçebağ Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, ile Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay birbirlerini tebrik ederek, toplu iş sözleşme metnini imzaladılar.

İMZALANAN SÖZLEŞMEYE GÖRE; Sözleşme süresi 2. yıl

-İkramiyeler 112 gün

-Yemek Bedeli 528 TL

-Yevmiyeler 240-260 TL

-Yakacak 150TL

-Aile ve çocuk Yardımı

-Öğrenim Yardımları

-İzin ve Bayram Yardımları

-Direksiyon primi ve sorumluluk zammı

-1 Mayıs İşçi Bayramı ödemesi -Giyim Yardımı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuri Batur 4 yıl önce

Emekçi üyelerimize hayırlı olsun emeği geçenlere ve basında yer veren değerli basın emekçisi Ömer Özer beye teşekkür ediyoruz.

Avatar
Sincap5555 4 yıl önce

Yaşasın emekçilerin kardeşliği kahrolsun gizli odalar arkasında sözleşme imzalayanlara