Bu haber kez okundu.

Giresun İline Tayini Çıkan İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’a Veda Yemeği Düzenlendi
banner229

Son Emniyet Müdürlüğü kararnamesiyle Giresun İl Emniyet Müdürlüğüne atanan ve bugün ilimizden ayrılacak olan Siirt Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’ın onuruna polis evinde bir veda yemeği verildi.

Yemekte bir konuşma yapan Saruhan Kızılay Siirt’te görev yapmış olmaktan mutlu olduğunu belirterek herkesten helallik istedi. İnandığını söylediğini ve söylediğini yaptığını belirten Kızılay” Siirt halkının huzur ve güven içersinde yaşamadı için gayret harcadık. Vatandaşımızın güvenlik sorununu kendi sorunumuz olarak gördük.Daima inandığımızı söyledik ve söylediğimizi yaptık.” Dedi.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Resul Özdemir, Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun bir mazeretinden dolayı yemeğe katılamadığını belirterek, onun ve Güney Hacıbektaşoğlu’nun selamlarını iletti.

Vali Yardımcısı Özdemir konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Görevini layıkıyla yerine getiren uyum konusunda büyük başarı sağlayan hem kendi teşkilatıyla hem diğer birimlerle hem de Siirt halkıyla göstermiş olduğu uyumuyla gönüllerde çok güzel izler bıraktı. Beraber çalışmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. İlimize vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Özdemir, Kızılay’ın gönüllerde çok güzel izler bıraktığını ve çok önemli hizmetler yaptığını belirterek kendisine teşekkür etti.

Yemeğe İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Prof.Dr. Nihat Şındak, AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olğaç, MHP M.Fatih Cantürk,İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Deva Partisi İl Başkanı Av.Umut Dayanan, Baro Başkanı Av.Nizam Dilek, STSO Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ve diğer davetliler ile emniyet müdürlüğü üst düzey yöneticileri katıldı.

4.5 yıldan ber Siirt’te il Emniyet Müdür Yardımcısı ve Emniyet Müdürü olarak görev yapan Saruhan Kızılay bugün Giresun iline uğurlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.