Bu haber kez okundu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde Kadınlar Günü Etkinliği
banner229

Siirt Tarım İl Müdürlüğü, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle bir program düzenledi. Çalışan kadınlarla bir araya gelen Tarım İl Müdürü Ergun Demirhan ve beraberindeki heyet, çalışan kadınlar için pasta kesti.

Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergun Demirhan ve yöneticileri,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan kadınlar bir araya geldi, günlerini kutladı.

Kadınların umutları yeşerttiğine dikkat çeken Demirhan, burada yaptığı konuşmada,“Fedakârca çalışan Kadınlarımız başta olmak üzere ülkemizin gelişiminde katkıda bulunan tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü uzun yıllardır kutlanıyor olmasına karşılık cennet anaların yani dolayısıyla kadınların ayağı altındadır diyen bir medeniyetin sahibiyiz. Bu düşüncelerle emekleri, sevgileri, fedakârlıkları, mücadeleleriyle umutlarımızı yeşerten bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, sağlık ve huzur içinde mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

İl Müdürü Ergun Demirhan ve İl Müdür Yardımcıları Mehmet Asım Şen, Memet Sabri Tan, Şube Müdürleri, Memur ve İşçi Sendika Temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, çalışan kadınları temsilen hizmet süresi itibariyle en emektar personel olan Teknisyen Aygül Sevinç ve görevde yeni personel olan Ziraat Mühendisi Gülten Sırrı ‘ya İl Müdürü Ergun Demirhan tarafından çiçek takdim edildi.

Programın devamında yaş pasta kesilip, öğle yemeği ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETO BAŞKAN 6 yıl önce

DEĞERLİ MÜDÜR HAKİKATEN KOCA YÜREKLİSİN
ALLAH SENİ DAİM ETSİN...