Bu haber kez okundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Olgaç, Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Dereceye Giren Sporcuyu Ödüllendirdi
banner229

Gençlik ve Spor Bakanlığı, ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 10-12 Mart tarihlerinde Balıkesir ilinde gerçekleştirilen Yasemin Adar U20 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonasında dereceye giren sporcu Bedriye Aksu Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç tarafından ödüllendirildi.

10-12 Mart 2022 tarihleri arasında Balıkesir ilinde düzenlenen Yasemin Adar U-20 Genç Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasına 32 ilden 220 sporcu katıldığı yarışmalarda ilimizi temsilen katılan 5 sporcu arasından Bedriye Aksu 55 kg’da Türkiye 3.sü olmuş ve uluslararası platformda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç,dereceye girerek uluslararası platformda ülkemizi temsil  etmeye hak kazanan Bedriye Aksu'ya  para ödülünün yanı sıra çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.