Bu haber kez okundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Olgaç, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi
banner229

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, 2022 yılı Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek başarılı sporcuları kutladı.
Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun 2021-2022 yılı sezon faaliyet programında yer alan Okullar arası “Taekwondo” ve “Yüzme” yıldız kız-erkek müsabakaları sona erdi.
Siirt Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Taekwondo Salonu ve 100. Yıl Yüzme Havuzunda Yıldız kız-erkek “Taekwondo” ve “Yüzme” müsabakalarında başarı olan sporculara hediye ve madalyaları İl Müdürü Olgaç tarafından verildi.
2022 Türkiye Okul sporları müsabakalarında dereceye giren sporcularımız, ilimizi Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Grup müsabakalarında temsil edecek.
Müsabakalarda dereceye giren sporculara hediyelerini takdim ederek Olgaç, “Aydınlık yarınlarımızın teminatı öğrencilerimize ve sporcularımıza Gençlik ve Spor il Müdürlüğü olarak desteklerimiz artarak devam edecektir. “dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.