Bu haber kez okundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Siirt’te
banner229

Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu Siirtteki inceleme ve temaslarına başladı.

Siirt Havalimanında Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt Miletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç,İlçe ve belde belediye başkanları tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki heyet Afetevler Mahallesinde bulunan  lastik spor salasında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Kasapoğlu şu sıralarda valiliğe geçti. Valilikte şeref defterini imzalayan Bakan Kasapoğlu valilik makam odasına geçti. Bakan Kasapoğlu’na Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından ilde yürütülen çalışmalar ve sportif faaliyetlerle gençlere yönelik hizmetler hakkında bir brifing veridi.

Siirt Valiliğini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında, İl Koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Siirt Miletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç, İlçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Valiliğin ardından önce AK Parti il başkanlığına ve daha sonra Halk Eğitim Müdürlüğüne geçecek olan Bakan Kasapoğlu burada ilimizde yapılacak yatırımları açıklayacak ve protokollerini imzalayacak.

Bakan Kasapoğlu Tillo ve Veysel Karaniyi de ziyaret edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.