Bu haber kez okundu.

Gençlik Spor İl Müdürlüğüne İşe Alınacak 20 Personel Kura İle Belirlendi
banner229

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün merkez ve ilçe teşkilatlarında çalıştırılmak üzere işe alınacak olan 20 personel, gerçekleştirilen kura çekimi sonucu belirlendi.

Güvenlik elemanları ve değişik pozisyonlarda işe alınacak olan 20 personel için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne 1870 kişi başvurdu.

İşe alınacak personeller ise noter huzurunda çekilen kura ile belirlendiler. Kura çekim işlemi 14 Eylül Kapalı Spor Salonunda noter yetkilileri tarafından gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç iş başvurularında büyük bir yoğunluk yaşandığını belirterek “ İhtiyacımız olan personeli belirlemek için kura yöntemine başvurduk.

20 pozisyon için 1870 vatandaş başvuruda bulundu.Bunlardan 20 tanesini noter yetkilileri huzurunda çekilen kura ile belirledik.” Dedi.

Kura çekimi esnasında başvuruda bulunanların çok heyecanlı oldukları gözlendi.

Kura çekiminde iş başvuru yapan vatandaşların yanı sıra müdürlük yetkilileri, basın mensupları hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tamer 5 yıl önce

kura çekimini sonuna kadar takip ettim. kuralar çekilirken isimler tek tek okunuyordu . ama vatandaşın biri turbünde acı acı söyleniyordu (acaba o kutuların içinde benim ismim varmı?) sahi ya kura kutuların içinde kalan isimler neden okunmuyorda vatandaşların merakı giderilsin

Avatar
Zehra uzun 5 yıl önce

Çekilişte ciktimmi

Avatar
Ahmet kacar 5 yıl önce

Siirt genclik spor müdürlüğÜrünleri kura sonucu ismi cıkan personellerin adları cıkartırsanİzmir çok memnun olurum

Avatar
ahmet 5 yıl önce

tabikide doğal olarak ordan bağıran vatandaş becede haklı.demekki onun biliği bişeyler vardıki bağırıyordu.

Avatar
Ekrem 5 yıl önce

Bunda her hangi hile şerefsizlik olduysa hakkımızı helal etmiyoruz ankarada olacaktı neden burda oldu buda soru işareti kalan isimleri neden söylemiyorlar bunda hile var bence

Avatar
Ekrem 5 yıl önce

Bunda her hangi hile şerefsizlik olduysa hakkımızı helal etmiyoruz ankarada olacaktı neden burda oldu buda soru işareti kalan isimleri neden söylemiyorlar bunda hile var bence