Bu haber kez okundu.

GENÇLİK MERKEZİ YENİ MODERN BİNASINDA
banner229
 Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyet sürdüren ve ilimizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olan gençlik merkezlerinin sayısı her geçen gün artıyor.

İlçelerde yapılan gençlik merkezlerinin yanı sıra il merkezinde yapımı tamamlanan Siirt Gençlik Merkezi daha fazla genç kitleye ulaşmayı hedefliyor.

Bahçelievler Mahallesi Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi arkasında yapılan yeni modern binada faaliyetlerine başlayan Gençlik Merkezi’nde yeni kurslar ve yeni alanlar bulunuyor. Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, Gençlik Merkezi’nin kuruluş amacıyla ilgili olarak; “Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak, gençlik faaliyetlerini planlamak, programlamak, yönetmek, denetlemek, değerlendirmek ve geliştirmektir.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.