Bu haber kez okundu.

Gençlik Konseyi Genel Başkanı Görük, Vali Tutulmaz’ı Ziyaret Etti
banner229
Türkiye Gençlik Derneği Genel Başkan Mekan Görük, Siirt İl Başkanı Emine Şendur ve Gençlik Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Vali Mustafa  Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.
Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Suruç ilçesinde meydana gelen olayları değerlendiren Vali  Mustafa Tutulmaz,”Suruç'ta dün meydana gelen menfur saldırıyı lânetliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, acılı ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyorum.
Ayrıca Adıyaman'daki hain terörist saldırıda da şehit düşen Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.   Terörün her türlüsünü lanetliyorum. Gün, beraberlik, dayanışma ve kenetlenme günüdür.”dedi.
Türkiye Gençlik Derneği Genel Başkan Mekan Görük ise gençliğin sorunları ve konseylerinin çalışmaları hakkında bilgi vererek, Suruç ilçesinde yaşanan vahşeti kınadı.
Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafın ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.