Bu haber kez okundu.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç, Kadınlara Karanfil Dağıttı
banner229

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' sebebiyle il müdürlüğü bünyesinde görev yapan bayan personellere karanfil dağıttı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı KYK yurtlarında ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde çalışan bayanlara karanfil dağıttı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde çalışan kadınlar, KYK Yurtlarında ve gençlik merkezinde kurslara gelen kadınların gününü kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç, "Peygamber efendimizin 'cennet annelerin ayaklarının altındadır' hadisine mazhar olan, yaşamımızın her anında yanımızda yer eden, yüreklerindeki sevgi ve şefkati bizlere karşılıksızca sunan değerli kadınlarımız hepinizin bu özel gününü kutlarım. 8 Mart tarihi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır.

Bizler kadınlarımıza senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlayarak onlara gereken hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir.

Bu vesileyle başımızın tacı olan ve yarınlarımızın mimarı kadınlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle saygılarımı sunuyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.