Bu haber kez okundu.

Gençlik Haftası Etkinliklerle Kutlanmaya Devam Ediyor
banner229
Siirt Valiliği koordinasyonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gençlik Haftası” çeşitli etkinlikler devam ediyor.
16 Mayıs Cumartesi günü Özel Asema Hastanesi yanındaki alanda düzenlenen etkinliklere çok sayıda genç katıldı.
Etkinliklere katılan gençler Judo, Taekwando, Güreş, Jimnastik Akrobasi, Boks, Dart gösterilerini izledi, davul zurna eşliğinde halay çekti. Spor servisince ücretsiz yaz spor okulları kayıtları yapılarak gençler ve velileri bilgilendirildi. Gençlik Merkezince kurulan Mobil Gençlik Merkezi standına da büyük ilgi vardı. Ayrıca ücretsiz deniz ve doğa kamplarına gençlerin kayıtları yapılarak Gençlik Merkezinin tanıtımı yapıldı. Vali yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, stantları tek tek dolaşarak sportif gösterileri izledi, gençlerle çeşitli oyunlar oynadı.
 Saat 15.00’te başlayan etkinlikler saat 18.00’e kadar devam etti. 17 Mayıs Pazar günü ise Botan Tepesinde Yamaç Paraşütü gösterisi ve Hedef yarışması yapıldı. Gösteriye, Vali yardımcısı Ceyhun Dilşad TAŞKIN, Sağlık Müdürü Serkan Aslan, Kızılay Başkanı Yener Tanık, Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, Spor Şube Müdür V. İsmet Erman, antrenörler, gençler ve vatandaşlar katıldı.
 Botan Tepesinde yapılan yamaç paraşütünde 12 pilot yarıştı, belirlenen hedef noktasına en yakın iniş yapan ilk üç pilota kupa verildi. Yamaç Paraşütü koordinatörü ve pilotu, Dr. Taşkın Tuna Özkılıç yaptığı açıklamada, ”19 Mayıs Haftası kapsamında düzenlediğimiz bu yarışmayı Siirt’te yamaç paraşütünün tanınmasına katkı sağlayan eski savcılarımızdan Dur Ali Karaca’nın adına gerçekleştirdik. Desteklerini esirgemeyen valiliğimize ve diğer resmi kamu kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ederim.” dedi. 
Vali yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın ise, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz yamaç paraşütü yarışması için eşsiz doğa güzelliğine sahip Botan tepesine geldik. Siirt’imizin eşsiz doğal güzelliklerini yamaç paraşütü etkinlikleriyle hem ilimizde hem de ülkemizde daha iyi tanıtılması amacıyla önümüzdeki dönemlerde daha büyük organizasyonlar düzenleyeceğiz. Dedi.
 Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Taşkın, bütün pilotları tebrik edip dereceye girenlere kupalarını takdim ederek başarılarının devamını diledi.
Yamaç Paraşütü Hedef Yarışmasında Dereceye Girenler
1.Veysi BAYAT
2.Burçak USANMAZ
3.Semih DEMİR


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.