Bu haber kez okundu.

Gençler, Siirt Belediyesi Bünyesinde Açılan Spor Kurslarına Yoğun İlgi Gösteriyor
banner229

Siirt Belediyesi, gençleri ve çocukları spor yapmaya ve sporun çeşitli dallarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Siirt Belediyesi Spor Müdürlüğü Barış Mahallesi Mehmet Sincar Parkı içinde yer alan binada hizmet vermeye başladı.

Siirt Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Gençlik Merkezinde çocuklarımızın erken yaşta sporla tanışmalarını sağlayarak,  fiziksel ve zihinsel gelişimlerine yardımcı olmak, sosyalleşme, iletişim becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla açılan ve ücretsiz olan spor kurslarına gençler yoğun ilgi gösteriliyor.

Siirt Belediyesi Spor Müdürlüğünde açılan kurslara 9-18 yaş arası herkes katılabiliyor. 9-18 yaş aralığındaki Genç ve çocuklarımızın boş vakitlerini faydalı etkinliklerle geçirmelerini sağlamak amacıyla dizayn edilen merkezde; Geleneksel okçuluk,  masa tenisi, dart, langırt, hemsball, zeka oyunlarından satranç, dama ve çeşitli sportif oyunlar mevcut olup, gençlerimiz ve çocuklarımız hafta içi sabah 9-12 öğleden sonra 13-16 saatleri arasında bu merkezden yararlanabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.