Bu haber kez okundu.

GENÇLER, “ ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER PROJESİ” İLE KONYA’DA BULUŞTU
banner229
 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve 81 ilde düzenlenen “Şehirler ve Kültürler Projesi”  kapsamında Siirt’ten 40 genç kız Konya gezisine katıldı.

Gençler Konya’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıma fırsatı buldu. Tarihi ve kültürel alanda hareketlilik faaliyetlerinin yanı sıra, KYK yurtlarında yapılan programlarla madde bağımlılığı teması işlendi, Hz Mevlana gençlere tanıtıldı.

Proje ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Siirt Gençlik Merkezi tarafından farklı tarihlerde toplamda 240 genç  Çanakkale,  Eskişehir ve Konya illerine gönderilecek.

Proje hakkında açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olğaç, “Şehirler ve Kültürler Projesi” ile gençlerin gezerek bilgi birikimi elde etmeleri, iletişim gücünü geliştirmeleri ve gönüllülük bilincini kazanmalarının amaçlandığını söyledi.

Olğaç, geziye katılan gençlerin farklı illerden gelen gençlerle, birbirlerini tanıma imkanı bulduğunu, yeni dostluklar edindiklerini ifade etti.

Bu seyahate katılan gençlerin Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında konakladıklarını dile getiren Olğaç, yapılan etkinliklerin tüm masraflarının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılandığını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtGençlik MerkeziKonya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.