Bu haber kez okundu.

Genç Memur-Sen Siirt İl Teşkilatı Ankara’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
banner229

Memur-Sen Konfederasyonu gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen istişare toplantısı Siirt ile birlikte 81 il temsilcilerinin katılımıyla Ankara Büyük Anadolu Otelde gerçekleştirildi.

Toplantıyı değerlendiren Genç Memur-Sen Siirt İl Başkanı Selçuk Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlenen programda buluştuklarını ve Genç Memur-Sen Siirt olarak programın çok verimli geçtiğini dile getirdi.

Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Gençlik teşkilatı olarak gururumuzsunuz, ümidimizsiniz. Sizlerin bir farklılığı var. Sizleri, bu ülkede taşla, molotofla, maskeyle, ellerinde demir bilyelerle yakmakla, yıkmakla değil fikirle, ilimle, irfanla, kültürle, saygıyla, sevgiyle mücadele verilebileceğini gösteren gerçekten örnek bir gençlik olarak görüyorum” sözlerinin kendilerini gururlandırdığı ve onurlandırdığını dile getirdi.

Memur-Sen onursal Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise “Memur-Sen’inin en çılgın projesi Genç Memur-Sen’dir” dedi. Sonuna kadar gençliğin ve Genç Memur-Sen’in yanında olacaklarını belirten Gündoğdu, “Memur-Sen bizim üst kimliğimizdir. Gençliğe önem veriyoruz çünkü ileride bizlerin yerini onlar alacak, bu yüzden onlara isyanı değil, sivil itaatsizliği öğretmeliyiz. Onları bilinçli, duyarlı, farkında gençler olarak yetiştirmeliyiz. Gençliğe çağrım Çanakkale ruhuna sahip çıkmaları, Çanakkale Şehitlerine ve Bedrin Aslanlarına borcumuzu ödemeleridir. İstiklal Marşımızı Mehmet Akif Ersoy yazdı sizden istediğim istikbalin marşını yazmanız ve yaşamanızdır” ifadelerini kullandı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.