Bu haber kez okundu.

Genç Memur-Sen  'Gençliğini Uyuşturma' Paneli Düzenledi
banner229
Memur Sen Konfederasyonu bünyesindeki Genç Memur-Sen Siirt il temsilciliği, sentetik uyuşturucu maddenin zararları konulu panel düzenledi.
  Panel, Siirt Emniyet Müdürlüğü, Siirt Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yapılan "Gençliğini Uyuşturma" paneline lise öğrencileri büyük bir ilgi gösterdi.
 Genç Memur-Sen Siirt il temsilcisi Selçuk Yılmaz, amaçlarının son dönemde yaygın olarak kullanılan sentetik uyuşturucu maddenin önüne geçmek olduğunu söyledi.
 Siirt Üniversitesi konferans salonunda, çocuk psikiyatri uzmanı Dr. İrem Hamamcıoğlu, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, polis memuru Nurettin Gümüş'ün katılımıyla iki oturum şeklinde yapılan, panellerin ikinci oturumu Siirt Üniversitesi kampüs alanında üniversite öğrencilerine verileceği öğrenildi.
 Panelde alanında uzman eğitimciler tarafından sigaranın zararları ve madde bağımlılığının sakıncaları anlatılacak.
Genç Memur-Sen Siirt il temsilcilisi Selçuk Yılmaz, "Uyuşturucunun gençler üzerindeki etkisi, bağımlılığın zararları ve son dönemde yaygın olan sentetik uyuşturucuyu dikkat çekip farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını ve madde bağımlılığına ve bunun toplumsal yönden oluşturduğu yıkımlara karşı bir farkındalık oluşturmak maksadıyla bu tür konferanslara devam edeceklerini söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.