Bu haber kez okundu.

Genç İstihdamının Teşvik Edilmesi ve IPA II Proje Toplantısı Gerçekleştirildi
banner229
Siirt üniversitesi ile Dicle Kalkınma Ajansı yetkileri arasında Kezer Yerleşkesi rektörlük binası çok amaçlı toplantı salonunda Dicle Bölgesinde Genç İstihdamının teşvik edilmesi ve IPA II çerçevesinde oluşturulan yeni yaklaşım ve kriterler çerçevesinde projenin tekrar revize çalışmalarına ilişkin toplantı gerçekleştirildi.
Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ender Sinan Poyrazoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Kurumsal kapasiteye ilişkin bilgiler, Girişimci insan kaynağının yetiştirilmesi amacı ile üniversiteler tarafından gerçekleştirilen eğitim ve kariyer geliştirme faaliyetleri, Girişimcilik alanlarında verilen derslerin ve bölümlerin mevcut durum ve performanslarının değerlendirilmesi eğer varsa eksik veya geliştirilmesi gereken yönler ile ilgili ihtiyaçları, üniversitelerin girişimcilik ve ticari faaliyetleri ile üniversite – özel sektör işbirliğindeki mevcut durumun sistem içerisindeki aktörler, yapılar, araçlar, gerçekleştirilen işbirlikleri üzerinde duruldu.
Toplantıda Siirt Üniversitesine bağlı Sürekli Eğitim Merkezi, Uzaktan Eğitim Merkezi Proje Yönetim Ofisi birim yetkileri de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.