Bu haber kez okundu.

"Gelin Kardeş Olalım" Projesi Devam Ediyor
banner229

Ülkemizin 2023 Tarım Vizyonuna hizmet etmek için hazırlanan "Gelin Kardeş Olalım" projesinde kardeş buluşmaları devam ediyor.

Proje kapsamında Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Heyeti bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret ettiler.

İlk olarak Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan'ı makamında ziyaret eden Antalya heyeti Demirhan’la bilgi ve fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından Tillo Kaymakamı Sayın Erkan Savar'ı da makamında ziyaret eden Antalya heyeti, Tillo İlçesinde yapılan ve yapılması planlanan tarımsal faaliyetler ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Gelin kardeş olalım projesinin amacı, kardeş ilçelerimizin refah düzeyini arttırarak ülkemizin küresel rekabette daha fazla söz sahibi olmasını sağlamak, gelecek kuşaklara ambarları dolu bir Türkiye bırakmaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.