Bu haber kez okundu.

Geçmiş Dönemlerde PKK Terör Örgütünün Silahlı Faaliyetlerine Katılan Suriye Uyruklu 2 Kardeş Siirt’te Gözaltına Alındı
banner229

“Suriye/Kamışlı’da PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet gösterdikleri” tespit edilen DEMHAT (K) I.A. ve ZİNAR (K) M.A. isimli Suriye uyruklu (2) kardeş Siirt’te gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada;Emniyet Müdürlüğümüz İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüklerince PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında;

“Suriye/Kamışlı’da PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet gösterdikleri” tespit edilen DEMHAT (K) I.A. ve ZİNAR (K) M.A. isimli Suriye uyruklu (2) kardeşin, geçmiş dönemde örgütten ayrılarak Ülkemize geldikleri ve günümüz itibariyle de Siirt ili Merkez ilçesi Doğan Mahallesindeki bir adreste bulunduklarının tespit edilmesi üzerine, 11.11.2021 tarihinde gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak gözaltına alınmışlar olup, adli tahkikat devam etmektedir. 

SİİRT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.