Bu haber kez okundu.

Garzan Sulama Projesi İnşaatı Yerinde İncelendi
banner229
Kurtalan Kaymakamı M. Mustafa İMAMOĞLU, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İzzet MURAT, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Asım ŞEN, Kurtalan İlçe Müdürü Bedrettin EKİNCi, İl Özel idaresi proje Müdürü Mehmet Zeki DEMİR ve Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin GÜNBAT'tan oluşan heyet Kurtalan İlçesi Gökdoğan Köyü Yunuslar mezrasını ziyaret etti.
Ziyaret Kapsamında, Kurtalan ilçemize bağlı Gökdoğan Köyü Yunuslar Mezrası'nda Garzan-Kozluk Sulama Birliği tarafından 2014 yılında (DİKA) Dicle Kalkınma Ajansı'na sunulan ve hibe almaya hak kazanan "Bereketin Adı Garzan" isimli Toplu Basınçlı Sulama Sistemi inşaatı yerinde incelendi.
Sulama Sistemi havuz, polietilen borulardan oluşan sulama hattı ve hidrantlardan oluştuğu, Projenin tamamlanması ile birlikte 53 çiftçiye ait toplam 2.200 dekar alan modern sulama sistemleri ile sulanma imkânına kavuşacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.