Bu haber kez okundu.

Garantili Arabam Hizmete Açıldı
banner229

Siirt’te Kurtalan yolu üzerinde Oto ekspertizi olarak faaliyet gösteren yeni bir işletmeninin açılışı yapıldı.

Açılışa Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Yener Tanık, Garantili Arabam.com  Şirket Yönetim Kurulu Başkanı  Emre Söken ,Genel Müdür Selma Şahin  ve civar il ve ilçelerden çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Yener Tanık, böyle kurumsal ve profosyenel yatırımlar bizleri çok memnun ediyor, tüm yatırımcıların yanındayız ve bu tür projelere destek vermeye her zaman hazırız,  genç girişimci hemşerilerimizi kutluyorum, bol kazançlar diliyorum. İlimize yurt genelinde faaliyet gösteren kurumsal bir firma kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. dedi.

Garantili Arabam.com  Şirket Yönetim Kurulu Başkanı  Emre Söken 1986’dan beri otomotiv sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Şu an 75. Bayimizin açılışını yapıyoruz. Siirtlilere bayimizin açılışına teveccüh gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Otomobil alacakların ikinci el araç almadan önce bize gelmelerini bekliyoruz ‘’ Aracınızla Yüzleşmenin Vakti Geldi’’ diyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.