Bu haber kez okundu.

Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti Kongresinin Yapılacağı Salonda İncelemede Bulundu
banner229

Önceki dönem Ak Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, yarın AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresinin yapılacağı Ankara Spor Salonunda  teşkilat koordinatörü olarak  incelemede bulundu.

Teşkilat başkanlığı salon koordinatörleri arasında bulunan Önceki dönem AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, yarın gerçekleştirilecek olan 7. Olağan Büyük Kongresi öncesi, kongrenin yapılacağı salonda incelemede bulundu.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara Spor Salonunda gerçekleştirilecek. AK Parti Siirt Eski İl Başkanı salon koordinatörlerinden Fuat Özgür Çalapkulu,  Eski Kurtalan  ilçe başkanı Faris Akgül ve Eski Teşkilat Başkanı Bedri Ekinci, kongre öncesi salonda incelemede bulundular. Parti bayraklarıyla donatılan Ankara Spor Salonu, yarınki büyük kongreye hazır hale getirildi.

Salon koordinatörlerinden Önceki dönem AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu; "Sayın Cumhurbaşkanımızın katılacağı, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilecek olan 7. Olağan Büyük Kongremizi yarın gerçekleştireceğiz.

Cumhurbaşkanımız yarın tüm teşkilatlarımızla bir araya gelecek. 7'nci Olağan Büyük Kongremizde yeni bir tazelenme, yeni bir heyecan olacak inşallah. 2023'ün büyük kadroları oluşacağı kongremizin AK Parti camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.