Bu haber kez okundu.

FISTIK HIRSIZLARI ARTTI
banner229

 Halk arasında yeşil altın olarak ta bilinen fıstıkta ürün toplama işlemi devam ediyor.
Ancak ürünün olgunlaşması ile birlikte hırsızlık olayları da arttı. Bahçe sahipleri bu hırsızlık olaylarını önlemeye yönelik tedbirler anılmasını istiyorlar.  
Bağ ve bahçe sahipleri, yaşanan son olaylardan dolayı bağ bahçe bekçilerinin akşam erken saatlerde  görev yerlerini terk ettiklerini, bunu fırsat bilen hırsızlarında fıstıklara hücum ettiklerini belirttiler. Hırsızların  zararlarının  bu yılın ürününü çalmakla bitmediğini belirten bahçe sahipleri   “Yetkililerden acil önlem alınmasını istiyoruz.
İki yıllık mahsulümüz emeğimiz bir saatte yok ediliyor. Üstelik hırsızlar bir an önce işlerini tamamlayabilmek için acele ettiklerinden dolayı ağaçlara da zarar veriyorlar. Bilindiği üzere fıstıkta şimdiden bir sonraki yılın ürünü belli oluyor. Onlar dalları kırarak bu ürünü de yok ediyorlar. Dolayısıyla iki yıllık emeğimiz bir saatte elimizden alınıyor.” dediler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtHırsızFıstık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.