Bu haber kez okundu.

Fıstık Dolu Koliden Kalaşnikof Çıktı
banner229

Siirt'ten İstanbul Esenler Otogar'ına bir otobüs firması aracığıyla koli gönderildi. Taksi, koliyi Kağıthane'de bir adrese götürmek için yola çıktı. Şüphe üzerine aracı durduran ekipler, kolide fıstıkların arasına gizlenmiş bir adet kalaşnikof ve çok sayıda mermi ele geçirdi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenler otogarında yaşandı. Siirt'ten İstanbul'a doğru yola çıkan yolcu otobüsü perona ulaştı. İçerisine fıstık doldurulan koliyi teslim alan şüpheli, otomobiline bindi ve Kağıthane'de belirlenen adrese doğru yola çıktı.

Otogarın çıkış kapısına geldiğinde ise güven timleri şüphelendikleri aracı durdurdu. Aracın bagajındaki kolinin içini açtıklarında fıstıkların içine gizlenmiş kalaşnikof silah ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs polis merkezine götürüldü. Koliye ise güvenlik timleri tarafından el konuldu. Kolide yapılan aramalarda fıstık, ceviz ve balların arasına saklanmış bir adet uzun namlulu silah, bir adet şarjör ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Yapılan incelemelerde taksirle yaralama sucundan suç kaydı olduğu anlaşılan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polis şimdi silahın kimler tarafından hangi amaçla gönderildiğini araştırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.