Bu haber kez okundu.

FİLYASYON EKİPLERİNE EĞİTİM VERİLDİ
banner229

Covid-19’la mücadelede çalışmaların daha etkin, hızlı ve verimli denetlemek amacıyla Vali Yardımcısı Resul Özdemir başkanlığında kurulan 'FilyasyonÇalışmaları Takip Kurulu’nca, denetim ekiplerinde görev alan personellere eğitim verildi.

Valilik Konferans Salonunda sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek düzenlenen eğitim programına, İl Sağlık Müdürlüğü,Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Yusuf Levent,Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ömer Öz ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür VekiliMehmet Keskin ile Filyasyon ekiplerinde yer alan görevliler katıldı.

Eğitim bilgilendirme toplantısında, İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde Koronavirus salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için alınması gereken tedbirlere riayet edilmesinin önemine dikkat çekildi.

İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) sistemihakkında da bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda; “Salgının yayılmasının engellenmesi için erken teşhis, evde izolasyon ve evde tedavi süreçlerinin takibinin yapılması ve alınacak tedbirlerinuygulanması ve denetlenmesi anlatıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.